Hem          Nyheter          Galleri          Om Johanna Rydberg         Kontakt        Träna med mig           Min BLOGG          Sponsorer
Johanna Rydberg

Nationalitet
:

Svensk
Födelseår:
1981
Vikt:
51-54 kg
112,2-118,8 lbs

Tränare:
Stefan Nilsson
Hemmaklubb:
HBG Muay Thai


Webbdesign: Din:Kon®

Jag heter Johanna Rydberg, är född och uppvuxen i Göteborg, Askim.

Jag flyttade ner till Hjärnarp utanför Ängelholm 2008 där jag bodde hos en kompis och Pluggade olika kurser vid Lunds universitet.
Det var under den här perioden som jag började träna thaiboxning i Helsingborg.

Thaiboxningen kröp verkligen under skinnet på mig och jag började älska det, flyttade ner till Helsingborg för att ha närmre till klubben. I början var jag slagrädd och sa att jag aldrig någonsin skulle gå en match i hela mitt liv, men efter ett år började jag bli sugen.

Min första match gick jag i mars 2009 och efter 3 matcher i sverige bestämde jag mig för att åka till thailand för att träna.
Jag hamnade på Superpro på Koh Samui där jag gick tre A-klass matcher på tre veckor, vilket resulterade i en knockoutvinst och två poängsegrar.
Efter det har det bara rullat på med träning och matcher.
Mina största meriter hittills är att jag vunnit över både en europamästarinna och en världsmästarinna.
Jag har tur som har en sådan bra tränare som har lärt mig så otroligt mycke, han är ett stort stöd för mig även utanför träningen.

Numera jobbar jag 30 timmar i veckan på NetOnNet i Helsingborg och försöker skapa mig ett namn och en karriär inom thaiboxningen.

Att gå upp i ringen och vinna är det bästa jag vet, och jag älskar adrenalinkickarna innan och efter match, mitt mål är givetvis att bli bäst, och vinna ett vm!

// Johanna

mmlds2